tiistai 22. heinäkuuta 2008

Autot, tekniikka

Monet lienevät kuulleen, miten maksalaatikossa on enemmän rautaa kuin ikuisessa tekniikan ihmeessä, Trabantissa, ja muita hullunkurisuuksia tieteen saavutuksista... siispä valukoot ne tänne...

-------

Merkeistä jatkaakseni, menipä kerran jälleen miljuunatta kertaa Trabantti rikki. No, sittenhän oli pakko korjauttaa, ja lähin korjaamo oli mokoma erikoistunut mersuihin. Sinne siis, ja saatiinhan pahvikolsakin korjattua, vaan kun autoa kokeiltiin, se kulki kilometrin pari, pysähtyi, ja toisti saman tempun. Korjaamolla vika selvisikin. "Sori, mun moka, laitoin siihen mersun tuulilasinpyyhkijän moottori, ja siinä jäi tihkukytkin päälle."

Mikä on ladan huippunopeus?
-jos siinä on ladan moottori niin kuinka kovaan jaksaa lykkiä

Oodi Ladalle
Lada
Idän ihme, lännen kauhu
Perästä nousee sankka sauhu

Skoda combi
istu ja pompi
se hauskaa ompi

Toyota Yaris
se raakkuu kun varis

Toyota Corolla
ohi vaikka porolla.

Miksi ladassa on kesällä yksipisteinen ja talvella kasipisteinen turvavyö?
Kesällä jää kravatti oven väliin ja talvella jäätyy lisäksi takapuoli kiinni penkkiin

1 kommentti:

Vili kirjoitti...

Kerran päätti amerikkalainen, että ostampa auton. Ja ajampa sillä toiselle rannikolee kaveria tapaamaan. Ja sitten leikkautan istumalihakseni... no niin, sitten autoa ostamaan. Liikkeessä olikin hieno, uusi mersu, jota myyjä karsean hinnan johdosta esitteli mielellään. Siinä oli kuulemma hieno uusi radio, joka sanan rekisteröidessään haki kanavilta ja tallenteista ilmausta vastaavaa musiikkia. Niin hienohan oli pakko ostaa... Niin sitä sitten ajeltiin. Radio toimikin hienosti. Sitten ohitse päristeli joku viritetyllä pappamopollaan kahtasataa, joten olihan sitä pakko nostaa sormikaljapullo pystyyn ja huutaa parit a#%holet ja motherf&$@erit perään. Sitten radionmokoma hiljeni ja kohta kuullui virallisen oloinen ääni: "ladies and gentleman, this is the president of the united states!"